En tietenkään tahdo kenenkään mieltä pahoittaa, enkä muutenkaan lyödä sanoja kenenkään suuhun, tai muuttaa mielipidettä. Mutta, mun on hlökoht. pakko sanoa, että rakastan Anetten ääntä, rakastan nightwishin musiikkia, ja Anetten kanssa vielä entistä enemmän.

Mua onkin sattunut päähän tämä kauhia kohu, ja voivottelu, joka on siivittänyt hänen ekaa vuottaan nightwishin laulajana. Toki se oli odotettavissa, ja vähintäänkin varma, ettei vaihdos mene ihan tosta vain, olihan Tarja kuitenkin omalla tavallaan nightwishin tulkki. Ja koska teki sen niin uniikisti on aika ymmärrettävää, että moni jäi kaipaamaan häntä.

Mutta, se millaista kakkaa on ladattu Anetten niskaan ja syyksi on tuntunut ihan hirvitävän pahalta.

Hän  kun kuitenkin otti aika rankan työn vastaan, ja tekee parhaansa sekä kehittyy ihan kokoajan.

Vuodessa Nightwish on tehnyt melkein 1/3 siitä keikkamäärästä, jonka tekivät Tarjan kanssa 9 vuoden aikana, aika hurjaa vai mitä? Ei tosiaan ole ihme, ettei ääni tahdo jaksaa, eikä jatkuvasti voi olla parhaimmillaan.

Mutta, Anette on kaikkea, ja vielä enemmän, mitä uskalsin ajatella Tarjan jälkeen NW:lle tapahtuvan.

Pakko jakaa kanssanne yksi linkki. Viikonloppuna wackenissa saksassa nightwish veti mun mielestä parhaan ever dreamin ikinä, ja se on tässä. http://uk.youtube.com/watch?v=bRaGayn7IDo                 Mitä enemmän keikkaa, sen enemmän uskallusta, ja Anette tekee omia kuvioita biiseihin, ja näin niistä omiaan. Tuo keskivaiheen pää- äänellä vedetty kohta on jotain huikaisevan kaunista, ja paranee varmasti lisää, kun toistoja tulee. Luultavasti oli eka kerta, kun tuossa biisissä tuon muutoksen tekivät keikalla, ja onnistui hienosti.

Anetten ääni soi tosi kauniisti päivänä, jona se on parhaimmillaan. Sattuu, että jotkut vertaavat häntä karaoke emäntään, ja pullanpaistajaan.

Samalla käyttäjällä on kasa muitakin kohtuullisia videoita wackenista (melkein koko keikka)

sacrament of wilderness, ja pari muuta ovat mieltisvetoja