Olen sitten seissyt tänään kokopäivän leikkuupöydän äärellä sarjomassa ajohaalarin kaavoja. Ja koska tuo kaavoitus ei ole minulle se helpoin homma tässä työssä, mun pää on tähänaikaan päivästä ihan loppu.

Mun ns. päätyö on ajohaalarien ja tiimivaatteiden tekeminen. tänne

http://www.veku.net/index.php

nyt kun tekeillä on uusi malli, pitää sellainen sarjoa jokakokoon. Mut, kun toi työ on tehty, ompas ihan kiva päästä tekemään erilaisiakin malleja, kuin mitä tähän saakka. Näiden asujen tekeminen on kivaa, keväällä on aivan huitsi sesonki, ja muutama kuukausi meni työkaverin kanssa ilman ns. muuta elämää.

Hitsi odotan kesälomaa, joka alkaa lauantaina, ja kestää viikon. Varasimme mökin viikoksi järvenrannalta, ja nyt eletään vain toivossa, ettei ihan jokapäivä sataisi!!Mökki on lahden lähellä, ja siitä käydään varmaankin päiväreissuilla mm. hämeenlinnassa.

Päätettiin tänävuonna jättää autoilu vähemmälle. Ollaan tässä muutamana vuonna suhattu tuolla pohjosen suunnalla, ja se matka on aika puuduttava, joten, nyt mennään lähemmäksi, jotta autossa istumista on vähemmän. Vaikka kivoja noi meidän automatkatkin on olleet, ja ipanatkin on niillä ihan pärjänneet. Aika usein ollaan menty yöaikaan, jolloin nukkuvat osan matkasta sujuvasti, ja  me ajetaan isännän kanssa vuoroon.Jotain kivaa, ja jännää on yöllä ajamisessa, ja taukojen pitäminen on kivaa, muksutkin tykkäsivät yöllä herätä, ja syödä eväitä, jaloitella kauniissa kesäyössä, kun on aika rauhallista.

Ja jotta jalat pysyvät maassa, kerrompa kivan jutun.

Tänään on satanut kokopäivän :( ei ennen kesät tällaisia olleet? Joko on jumalaton ylihellekesä, tai sitten tämä baltiasta liikkunut matalapaine jässähtää suomen päälle....must kaikki matalapaineet tulee yleensä baltian suunnalta ilman mitään rasismia, ainakun säätiedotuksessa kerrotaan pilvimassasta, joka tätä ihanaa sadeta pukkaa, se massa on tulult baltian suunnalta, suoraan suomeen, kuunnelkaapa säätiedotuksia, niin huomaatte, mitä tarkoitan. :D

Joudun räppäämään läppärillä, jossa ei ole kuvia....joten kuvakavalkadia, ja muuta (sadeillan ajankulua) pukkaa myöhemmin lisää. Nyt on saatava ruokaa. :)